BLIV FRIVILLIG PÅ COPENHAGEN MAKER

VI MANGLER VÆRTER, SCENOGRAFER OG FORMIDLERE

Har du et øje for godt værtskab og mod på at tage del i ansvaret for at 4.000 gæster og 300 udstillere får en fed festivaloplevelse? Har du lyst til at få beskidte hænder, udtænke, designe og bygge scenografi op fra bunden? Har du en sjette sans i formidlingen af maker-bevægelsen og de tusindvis af fantastiske historier på festivalen? Bliv en del af det fantastiske team bag Københavns nye teknologi-festival og vær med til at skabe Nordens største fejring af maker-kultur.

 

VÆRTSKAB OG KOORDINATION

Er du en af festivalens løsningsorienterede værter?

Vi søger værter, der kan sikre at alting glider og at festivalen bliver en god oplevelse for både deltagere og udstillere. Du bliver en del af teamet der planlægger og afvikler billet- og barsalg, og er en del af løsningen på de mange små og store udfordringer der opstår på en festival som Copenhagen Maker.

SCENOGRAFI OG PRODUKTION

... eller kreativ scenograf med praktisk sans?

Vi søger kreative folk der vil tage ansvaret for at scenografien bliver en vigtig del af festivaloplevelsen. Siddemøbler, interaktive installationer der indrammer festivalens hangout-zoner, og klargøring og montering af værker af kunstnere og designere er blot nogle af de opgaver, der havner på dit bord.

MARKEDSFØRING OG PR

... eller skarp formidler med øje for den gode historie?

Vi søger skarpe kommunikatører, fotografer, bloggere og SoMe-eksperter der vil være med til at udbrede maker agendaen til pressen, den private sektor og festivalens nysgerrige publikum. Mange forskellige opgaver venter: alt fra pressehåndtering til dag-til-dag opslag på sociale medier.

 

Vil du være med? Kontakt Stine Broen på 24 27 81 68 eller stine@cphmaker.dk