Kod og leg med kaleidoskoper med lyd i! Hvad rimer på kaleidoskop kombineret med microcomputeren Arduino? Det gør Caleiduino! Prøv at samle og kode en selv og lav lyd- og billed-eksperimenter i vaskeægte maker-ånd.


Deltag i denne helt særlige, helt gratis, workshop hvor du over fire timer samler et digitalt kaleidoskop og eksperimenterer med at kode det, så du skaber flotte billeder og unik lyd. Workshoppen er udviklet i værkstedet Underbroen og er et pilot-forsøg på en ny udgave af Caleiduino'en. Du har mulighed for, ganske gratis, at være de første der tester workshoppen (NB! Du får ikke udstyret med, når workshoppen er slut).

Caleiduino er udviklet at den spanske folkeskolelærer og opfinder José Manuel González Martínez, som selv er til stede til workshoppen. Herudover vil der være dansktalende personale fra Underbroen tilstede under hele workshoppen.


TID: Torsdag den 8. august kl. 10-14 (med indlagt frokostpause - husk madpakken!)

STED: Underbroen, Christians Brygge 31, 1219 København K (værkstedet er under kørebanen i bropillen)

DELTAGERKRAV:

  • Workshoppen er for børn og unge i alderen 9-16 år. Forældre må gerne være med på sidelinjen. NB! tilmeld kun børn/unge!

  • Den er ekstra sjov, hvis man har sin egen pc med, til at kode. Skriv til stine@cphmaker.dk hvis i ikke kan have en computer med. Alt software bliver installeret i starten af workshoppen.

  • Vi glæder os til at se jer alle 10! Derfor vil vi rigtig gerne have besked i så god tid som muligt, hvis i ikke kan komme alligevel, så vi kan tilbyde pladsen til en anden nysgerrig maker.

Foreningen Maker har mange års erfaring med at afholde workshops for børn og unge i Underbroen og tager sig godt af deltagerne undervejs, hvis forældrene vil tage på shoppetur i solen, mens workshoppen står på. Spørgsmål, mv. kan rettes til stine@cphmaker.dk / tlf 24278168