Sammen genopfinder vi fremtidens by

Hvordan kan vi - byens borgere og medskabere - blive hverdags-aktivister i den kommende transformation mod mere bæredygtige byer, med afsæt i vores eget liv? Deltag i udforskningen af bæredygtige byer, når kreative opfindere og ansvarlige borgere i Københavns maker-miljø inviterer jer inden for til et engagerende program om fremtidens byliv, produktion og kreativitet.

17:30-23:00: WORKSHOPS & SHOWCASES:

Hands-on workshop som du skal tage del i. Bliv inspireret til hvordan du kan “Live Like Tomorrow” i workshops om genbrug, genanvendelse og produktionen af dine egne ting. Tag din familie med, leg og hav det sjovt med teknologi, biologi og opfindelser. Bliv inspireret af de mange idéer og opfindelser til hvordan vi løser lokale og globale klima-udfordringer gennem design, lokal produktion og samarbejde. Vi byder alle børnefamilier - og alle andre der kan lide at få beskidte hænder - velkommen.

FAMILIEWORKSHOPS


MAKER MEET UP: OPLÆG OG DEBAT:

18:00-20:00: Byer og cirkulær økonomi (oplæg på engelsk)

Hvordan kan byer blive blive cirkulære organismer der transformerer ethvert stykke affald til nye, værdifulde materialer? Vær med til dette Maker Meet Up hvor vi ser nærmere på cirkulære byer, på udfordringer og potentialer i de eksisterende og fremtidige løsninger i København og diskuterer hvordan vi, fra by til enkelt husholdning, er en del af løsningen på reduktionen af affaldsmængden i vores by. Vi præsenterer oplægsholdere fra København og Europa, som arbejder med cirkulær økonomi, affaldshåndtering og byudvikling, inspirerende initiativer, samt iværksætter en åben diskussion om hvordan vi designer fremtidens cirkulære byer.

20:30-22:30: Living Like Tomorrow (oplæg på dansk)

Hvordan stopper vi den negative spiral af produktion-køb-smid-væk? And hvordan vil lokale og verdensomspændende initiativer påvirker måden vi forbruger på, ejer og lever? Vær med til dette Maker Meet Up om bæredygtige byliv og forbrug, hvor vi ser på fremtidsscenarier, løsninger, trends og forandringens nødvendighed. Vi præsenterer en række talere som vil dele deres ideer, projekter og indsigt inden for fremtidens bæredygtige byliv, samt hvordan vi i fremtiden skal leve, eje og forbruge.

HVORNÅR? 11. oktober, 17.30-23.00 (Kulturnatten 2019)

HVOR? Underbroen, Christians Brygge 31, Kbh K

BILLETTER? Gratis at deltage. Jo flere jo bedre. Men, vi har kun plads til 50 deltagere pr. Maker Meet Up

 
 

Re-Make the City is part of the official C40 Mayors Summit Citizen Programme “Live Like Tomorrow” and realized with funding from Københavns Kommune and Realdania.

 
 

Copenhagen Maker Festival and Re-Make the City is created in collaboration with and support from